Ny sponsor avtale med SR-BANK!

NY SPONSOR AVTALE MED SR-BANK FARSUND!

Etter årsmøte den 300319, hadde vi en svært hyggelig visitt fra SR-bank lokalt. Representantene for banken, Simon Stene og Øyvind Håheim, hadde en munter, informativ og ikke minst tillitsvekkende gjennomgang av fordelene med avtalen mellom FMF og Sparebank1 SR Bank:
FMFs generalsponsoravtale med Sparebank1 SR Bank er reforhandlet. Avtalen er meget god for klubben, med en fast årlig sum på kr 35 000.
I tillegg mottar klubben 1000 kr til foreninga ved nytt kundeforhold som tegnes i banken. Dersom klubbmedlemmer benytter Eiendomsmegler1 ved salg av bolig, mottar FMF 5000 kr til klubbkassa. Vi oppfordrer medlemmene til å ta turen innom SR-Bank som har åpne lokaler på Gåseholmen.

.